shutterstock.com/Alena Ozerova

Jamie meldde zich niet aan voor Women Visibility Week en is nu onzichtbaar

De 33-jarige Jamie uit Aalsum heeft zich niet aangemeld voor de Women Visibility Week. Helaas zijn de gevolgen niet te overzien. “Iedereen loopt door me heen”, schrijft ze op haar Instagram, zonder dat ze daar ook maar iets van interactie op krijgt. 

Vrienden van Jamie hebben haar als vermist opgegeven toen ze voor de derde keer niet kwam opdagen voor een wandeling door het park. “Ik kon ze wel appen natuurlijk, maar eenmaal op de afgesproken plek ging het telkens mis. En dat terwijl ik normaal vrij veel aanzien heb. En mensen niet echt om mij heen kunnen.” 

Jamie had achteraf gezien wel een uitnodiging gekregen van de organisatie van Woman Visibility Week, maar behandelde deze mail als spam. “Als ik had geweten dat ik me moest aanmelden om zichtbaar te zijn, dan had ik was beter mijn best gedaan.” 

Na 8 maart, de dag dat Women Visibility Week afloopt, hoopt Jamie weer als zichzelf door het leven te gaan.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *