YAKOBCHUK VIACHESLAV / shutterstock.com

Hmm! Milka komt met een limited edition chocoladereep die extra veel naar schuldgevoel smaakt

‘Voor iedereen die geen zelfbeheersing heeft’

Het Zwitserse chocolademerk Milka komt met een limited edition chocoladereep die extra veel naar schuldgevoel smaakt. In de normale repen is het gehalte aan schuldgevoel nog gematigd en daarom wilde Milka er juist een schepje bovenop doen.

‘’Het is een topproduct voor iedereen die geen zelfbeheersing heeft’’, zegt topvrouw Maddy Oostman. ‘’Het wordt waarschijnlijk een seizoensproduct, een summer special, want juist dan vinden mensen het moeilijk om hem te weerstaan, omdat ze denken dat ze een bikinibody moeten nastreven.’’

‘’’Schuldgevoel’ zal niet de enige smaak in de lijn zijn. Naast deze smaak gaan we ook nog chocoladerepen uitbrengen met de smaken zelfverachting, mislukking en een lege verpakking voor de mensen die echt geen ruggengraat hebben.’’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *