shutterstock.com/Roman Samborskyi

Fijne dekentjes die het fysieke contact met vrienden vervangen

Heb jij na deze lange lockdown ook last van huidhonger en kan jij wel wat fysiek contact gebruiken? Door jezelf in deze dekentjes te wikkelen heb jij geen knuffels, liefde of genegenheid meer nodig. 

Faux fur fleecedeken
Sommige mensen zijn inmiddels al in geen maanden meer aangeraakt. Dit fysieke gemis heeft soms hevige psychische klachten als gevolg. Daarom is deze faux fur fleecedeken om dat gemis te compenseren. Hoe strakker je ‘m op de bank om je lijf wikkelt, hoe beter. Vergeet niet af en toe een tevreden zucht van genegenheid uit te slaan. 

Soft & cosy plaid
Wie deze soft & cosy plaid aangeschaft, voelt zich nooit meer ongelukkig. Gebruikers verklaren stuk voor stuk dat het ineens super goed met ze gaat. En dat ze ook geen vrienden meer nodig hebben. Sommigen hebben het zelfs uitgemaakt met hun partner, omdat er door alleen onder dit kleedje te zitten genoeg serotonine wordt aangemaakt. Tsja. Waarom zou je een relatie houden, als je ook gewoon lepeltje lepeltje met een deken kan slapen? 

Gehaakte deken
Deze gehaakte deken is heerlijk zacht en behaaglijk warm. Ook geweldig om aankomende zomer te gebruiken als je in je eentje in het park zit. Al is het maar omdat je tegen die tijd niemand anders meer hebt om mee te picknicken. 

Met welke deken zit jij het liefste op de bank?


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Oma, het verbaast mij dat u de bijlage van De Speld voor twintigers leest.
Ik kan mij overigens voorstellen dat opa belangstelling heeft door de bijgewerkte foto’s van aantrekkelijke meiden..