Shutterstock: mavo

Podcast: Jop gaat stemmen op partij waar hij minst negatieve reacties op krijgt van omgeving

Stemmen is voor de 30-jarige Jop altijd een delicaat proces. Wekenlang verdiept hij zich in partijprogramma’s, bekijkt hij debatten en maakt hij alle mogelijke stemwijzers. Vervolgens stemt hij op de partij waar hij het minste negatieve opmerkingen over krijgt van zijn omgeving.

In de De Speld Podcast deze week vertelt Jop welke partij hem het minst gezeik en discussies zal opleveren, praten we met Vera over Clubhouse en een platform dat nog veel exclusiever is, en beloven we Michiel om zijn facturen voortaan wel te betalen als hij ons nu gewoon de wekelijkse coronacijfers geeft.

De De Speld Podcast is ook te vinden op Spotify en Apple Podcasts.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *