shutterstock.com/Coryn

Sara (53) is trotse winnaar van Rokjesdag

‘Ik dacht: ik slinger die panty gewoon uit’

De jaarlijkse wedstrijd om wie zich het eerst blote benen onder een rokje waagt, is dit jaar gewonnen door de 53-jarige Sara uit Zaltbommel. Ze deed met het voelen van de eerste zonnestralen van het jaar haar panty uit. 

“Ik wilde mijn hele leven al een keer Rokjesdag winnen”, zegt Sara, zich vastklampend aan een kopje warme choco. De Zaltbommelse voelt zich diep verwant met de spirituele vader van Rokjesdag, wijlen Martin Bril. “Ik wil mijn benen bedanken, die voor veel fluitkoren hebben gezorgd. Eindelijk weer een stukje zelfvertrouwen terug.”

“Ik was telkens te laat, dan was het bij mij even naar de achtergrond gezakt en was er een andere Rokjes-koningin gekroond. Maar ik dacht: 2021 is van mij. En dat is ook zo. Die blauwe lippen heb ik daar graag voor over. ”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *