dotshock / shutterstock.com

Vriendengroep plant vakantie voor zomer 2029: ‘Dan hebben we iets om naartoe te leven’

De 23-jarige Ellen, Nour en Dirk hebben tegen beter weten in alvast een vakantie gepland voor de zomer van 2029. “De kans is natuurlijk klein dat het dan al kan, maar dan hebben we in ieder geval iets om naartoe te leven”, zegt Nour.  

De dan 31-jarige vrienden willen tegen die tijd naar de Duitse Moezel. “Nu lijkt ons dat echt teringsaai”, zegt Dirk. “Maar als we 31 zijn hebben we misschien al een kind en zijn we al lang blij om even weg te zijn van onze partners.” 

Hoewel het verre van zeker is dat de reis door kan gaan, hebben de vrienden er behoorlijk schik in. Volgens Ellen gaat het er niet om of de reis ook daadwerkelijk doorgaat. “Het is maar dat we elke donderdagavond via Zoom alvast kunnen kijken naar hotelletjes en wandelroutes die we dan vast heel leuk vinden. Zodat je toch het gevoel hebt dat er een einde komt aan deze situatie. Gisteren zijn we de hele avond bezig geweest om de perfecte treinroute te plannen. Maar toen zei Dirk dat tegen die tijd misschien wel iemand van ons een zelfrijdende auto heeft. Of dat er een hyperloop ligt. Of dat we elkaar nooit meer spreken. Dus dat moeten we tegen die tijd weer even opnieuw bekijken.” 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dit exotische strand is verder leeg. Die lokale kansparels hebben allemaal een huisje van en uitkering van tante Halsema en oom Klaver gekregen?

gravatar

Het is een schandalige foto van een decadent ‘white privilege’ event op een strand!

Waarom worden er geen mensen afgebeeld met ‘tot slaaf gemaakte’-voorouders?

Not woke dude!

Corrie, jouw vaste prik voor Betrouwbaar Comment.

gravatar

Degene die er nu nog wonen hebben ‘slaaf makende voorouders’. Europeanen runde met name een transportdienst.