NOS / WNL

OMT-advies: ‘Houd CDA-ministers nog minstens drie weken binnen’

Het Outbreak Management Team adviseert het kabinet om alle CDA-bewindslieden nog zeker drie weken binnen te houden. Na de bruiloft van Ferd Grapperhaus, het kerkbezoek van Ank Bijleveld en het schaatsuitje van Wopke Hoekstra dook dit weekend een foto op van Hugo de Jonge zonder mondkapje in een winkel. Volgens het OMT laten de cijfers zien dat CDA-ministers funest zijn voor de geloofwaardigheid van het coronabeleid.

Met de warme temperaturen van deze week maakt het OMT zich grote zorgen. “De komende weken zijn belangrijk voor de campagne van het CDA. Wij vrezen dat partijprominenten zich opnieuw niet zullen kunnen inhouden,” zegt OMT-voorzitter Jaap van Dissel. “Het is aftellen tot er foto’s opduiken van Raymond Knops in teenslippers op een volgepakte boulevard. Dan is de schade is niet meer te overzien.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

CDA is nog rechtser en dus onbetrouwbaarder dan de neoliberale VVD. Dat wil hun god en gods wil is immers wet.

Politici (op die van de SGP na) kunnen dat in ons land niet meer hardop zeggen zonder hoongelach van de ongelovige meerderheid.

Gelukkig is het hier geen Amerika, waar je als ongelovige geen politicus kunt worden.

Reageer
gravatar

De moeder van Jezus, Maria redt enkel met gebed. Het liefst kan men tot Haar bidden in Fatima en Lourdes. Maar omdat die plaatsen niet goed bereikbaar zijn tijdens de pandemie, kan men ook terecht bij de Zoete Lieve Moeder van ‘s Hertogenbosch terecht.

gravatar

Ik zie hier een hele goed suggestie voor een nieuwe politieke realiteit!

Mevrouw AA, u bent door De Heer gezonden!
Helaas zult u geen politicus kunnen worden,
dat is niet op Des Heerens Wegen.

Bovendien bent u vrouw, met alle respect,
mits op uw plaats.