Shutterstock: Syda Productions

Podcast: Man op mislukte date wil avondklokboete splitten

De 26-jarige Remco is expres bij zijn date thuis blijven hangen tot het 21 uur was, maar nu de sfeer is omgeslagen moet hij toch maar eens naar huis. Hij stelt daarom voor om de avondklokboete te splitten.

Daten in avondkloktijd: hoe doe je dat precies? In de podcast van deze week bespreken we met Simoon en Thomas vragen als ‘wat doe je als je iemand niet meteen thuis wil uitnodigen?’ en ‘waarom doe je alsof alle mannen eikels zijn, Simone?’

Ook heeft Michiel deze aflevering van De De Speld Podcast weer de laatste coronacijfers en analyseert Thomas het succes van Hugo de Jonge. Als kers op de taart is er een gesponsord bericht van Hello Fresh. 

De De Speld Podcast is ook te vinden op Spotify en Apple Podcasts.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *