shutterstock.com/studiospeld

Florine kan achterover leunen: ze kocht een trui met ‘Feminist’ erop

Toen Florine zag dat een grote winkelketen online een ‘Feminist’-trui verkocht voor krap een tientje, gooide ze het meteen in haar digitale winkelmandje. “Zo fijn om iets voor de wereld te betekenen”, glundert ze.

Metoo, Black Lives Matter, alle wereldwijde Women’s marches. Dit is dé tijd om politiek actief te zijn en verandering in gang te zetten, weet Florine. Ze is iemand die hier veel over na denkt, en dat kan ze met haar nieuwe aanwinst nu ook aan de buitenwereld laten zien.

De trui werd gemaakt in Cambodja, ziet Florine op het label. “Echt top dat ze daar blijkbaar ook zo bezig zijn met vrouwenrechten!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *