NOS

Baudet verwerpt insinuaties over vermeende relevantie

'Totale kolder natuurlijk dat ik er nog toe zou doen'

Thierry Baudet heeft insinuaties over zijn vermeende relevantie met kracht van de hand gewezen. De lijsttrekker van Forum voor Democratie zegt dat hij ‘niet eens meer reageert’ op de suggestie dat hij een rol van betekenis zou spelen in politiek Den Haag.

“Het is iedere keer weer diezelfde riedel over grootste partij in de Eerste Kamer, fatsoenlijk alternatief voor Wilders, uil van Minerva”, zegt Baudet geïrriteerd in een video op Twitter. “Terwijl het natuurlijk totale kolder is dat ik er nog toe zou doen. Wie geïnteresseerd is in mijn werkelijke status kan in het publieke domein de peilingen bekijken of mijn boeken lezen.”

Volgens Baudet is het geen toeval dat het ‘mediakartel’ kort voor de verkiezingen met de berichten over relevantie komt. “Het is allemaal een poging om de verkiezingsstrijd en dus de talkshows boeiend te maken. Het is zo doorzichtig.”

De Forum-leider wijst erop dat hij niet één authentieke steunbetuiging heeft ontvangen. “Dat geeft wel aan dat er niets van waar is dat ik ter zake zou doen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In het mediacircus gaan we liever een diepte interview doen met Lilian Ploumen. Die wil niet in het kabinet, maar blijft liever 1 van de 2 PvdA zetels bezetten.

Reageer
gravatar

Overigens heb ik het te druk voor dit soort onzin, want ik ben bezig mijn rassenleer op papier te zetten.

„Alle großen Kulturen der Vergangenheit gingen nur zugrunde, weil die ursprünglich schöpferische Rasse an Blutvergiftung abstarb. Immer war die letzte Ursache eines solchen Unterganges das Vergessen, daß alle Kultur vom Menschen abhängt und nicht umgekehrt, daß also, um eine bestimmte Kultur zu bewahren, der sie erschaffende Mensch erhalten werden muß. Diese Erhaltung aber ist gebunden an das eherne Gesetz der Notwendigkeit und des Rechtes des Sieges des Besten und Stärkeren. Wer leben will, der kämpfe also, und wer nicht streiten will in dieser Welt des ewigen Ringens, verdient das Leben nicht.“

Reageer