shutterstock.com/insta_photos

Simone heeft eindelijk nummer van hotte boy dankzij GGD-datalek

Vorige week werd bekend gemaakt dat door een datalek bij de GGD de persoonlijke gegevens van miljoenen Nederlanders op straat liggen. Voor Simone (23) een uitkomst: “Ik zocht al tijden het nummer van Tarik. Eindelijk heb ik het gevonden!”

”Toen Simone een tijdje geleden Tarik tegenkwam op Insta, was ze meteen verkocht. Met zo’n hotte boy wilde ze wel een rondje door het park struinen. Maar hoe kon ze nou contact met hem opnemen? Simone: “Hij reageerde niet op m’n DM’s, gedeelde vrienden hadden we niet en toen ik belde naar de Kamer van Koophandel om zijn adres te achterhalen, wilde ze dat niet geven. Ik had al bijna de moed opgegeven. Tot het datalek. Ik ben die criminelen super dankbaar.”

Simone heeft Tarik nu een paar keer gebeld en nadat hij het eerst ‘wel apart’ vond om door haar lastig gevallen te worden, stemde hij uiteindelijk toe met een date. Simone is dolblij, maar twijfelt ergens ook: “Als je elkaar op zo’n moderne manier leert kennen is in het echt afspreken toch spannend. Stel dat we niets meer te bespreken hebben omdat ik eigenlijk alles al van hem weet? Zoals dat hij twee keer negatief is getest op corona, maar op zijn zestiende wel chlamydia heeft gehad? Maar goed. Hoe ontmoet je anders iemand tijdens een lockdown?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *