shutterstock.com/TrevorBexon

Wat heeft Joe Biden nu al betekend voor mannenmode?

Joe Biden schreef vorige week geschiedenis als eerste president van de Verenigde Staten met gevoel voor stijl. Hij maakte statement na statement in die eerste belangrijke week voor Amerikaanse mode.

Wie Biden al een tijdje volgt weet dat hij een invloedrijke kijk heeft op mode. Zijn jarenlange ervaring en tal van successen met het zichzelf aankleden, maakt dat veel designers met hem willen samenwerken.

Biden stal in zijn eerste momenten als president al de show, want de inauguratie stond helemaal in het teken van zijn donkerblauw pak van Ralph Lauren, lichtblauwe stropdas, met daarover zijn veelbesproken zwarte mantel, mét uiteraard het unieke speldje met de Amerikaanse vlag. Het donkerblauw met zwart, de twee kleuren die samen symbool staan voor uniformiteit en kracht, met Biden als de aorta van de nieuwe Amerikaanse fashionbrigade.

Biden heeft zijn eerste historische passen gezet in klassieke, zwarte veterschoenen, waar we hem vast nog vaker in tegen zullen komen. Wij kijken er naar uit!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *