Shutterstock : Phuttarack

Ochtendhond ziet de bui al hangen

'Ik wil slapen na half negen'

Bello ziet de bui al hangen. De 8-jarige golden retriever van de familie Buitink uit Elst is naar eigen zeggen ‘een echte ochtendhond’. Hij voorziet dat zijn gewenste ritme de komende weken ernstig verstoord zal worden.

“Ik wil gewoon slapen na half negen”, zucht Bello. “Maar als ik geacht word mijn behoefte ’s avonds te doen, dan zal ik mij als een brave jongen voegen naar de wensen van mijn baasjes.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wij zien weleens een boom van de ruim-getatoeëerde buurman met sportschool-bovenbouw, die moeite heeft om zijn twee pitbullterriërs in toom te houden. Hem kun je toch moeilijk een baasje van zijn vechthonden noemen, maar meer een hondenbezitter met weinig gezag. Dat oefent hij daarom op zij buren.

Reageer
gravatar

Lieve Leo, het gaat jou niet over een boom van onze buurman, maar de boom van een kerel, onze flink getatoeëerde buurman….

Als jij zo bezig blijft ons beider naam onder jouw reacties te zetten, zullen we eens zien wie hier de baas is!

gravatar

Veilig Plassen Nederland ziet vooruit, we werken samen met alle mogelijke instellingen op mondiaal niveau.

Het plastic zakje voor de hondenpoep was een groot succes.
Maar Veilig Plassen Nederland zat niet stil, we gingen met onze tijd mee.
Het mondkapje is een van onze huidige successen.

Reageer
gravatar

Ik kan me uw hervorming van het parlement, nog niet zo lang geleden, herinneren, een groots resultaat dat iedereen zittend kan plassen, vreemd eigenlijk want de sprekers staan. Maar zo waren ze goed voorbereid op de uitdagingen van dit afgelopen jaar.

gravatar

Nee, omdat de poes onderdeel is van het vrouwelijk lichaam valt dit niet onder huisdieren. Het is wel mogelijk om alle ramen open te zetten, de onderbroek uit te doen, en dan alles lekker laten doorwaaien!