New Africa / Shutterstock.com

Gigi pakt chipskommetje zodat ze in porties hele zak leeg kan vreten

De 21-jarige Gigi uit Nieuwegein pakt altijd keurig een kommetje wanneer ze chips eet, zodat ze vervolgens in porties de hele zak kan leeg vreten. “Ik gebruik altijd graag een schaaltje, want zo kan ik precies bijhouden hoeveel chips ik eet”, legt ze uit. 

Gigi vindt het heel ordinair om direct uit de zak te eten. “Ik moet ook vaker opstaan om het kommetje weer te vullen, dus verbrand ik ook veel calorieën. Als je gewoon uit het kommetje eet zijn chips op die manier ook geen dikmaker.”

Paprikachips is Gigi’s favoriet. “Meestal koop ik zo’n XXL party pack, want de helft is toch gevuld met lucht. Uit zo’n zak haal je precies 11,2 kommetjes als je goed hebt gewogen.”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *