shutterstock.com/Eugenio Marongiu

‘Helaas’ zijn alle goede voornemens van Amor door corona nu al mislukt

‘Ik kan ‘jammer genoeg’ nu niet naar de sportschool of mijn oma vaker bezoeken’

De 28-jarige Amor ‘baalt’ enorm dat zijn goede voornemens nu al zijn stukgelopen. Zo ‘wilde’ hij enorm graag zijn oma wat vaker bezoeken in het verzorgingstehuis. “‘Helaas’ moet ik in plaats daarvan nu thuis blijven, online eten bestellen en gamen.” 

Ook door zijn andere goede voornemens heeft Amor een dikke streep moeten zetten. “Zo wilde ik bijvoorbeeld ook vanaf 1 januari drie keer per week naar de sportschool gaan, meer tijd doorbrengen met familie, een eigen horecazaak openen, etentjes organiseren voor vrienden, tijdens festivals mijn waterijsje delen met vreemden, me aansluiten bij een bootcamp-clubje, vaker bij lokale winkels kopen in plaats van bij online multinationals. Allemaal goede voornemens die ‘jammer genoeg’ niet zijn gelukt.

Volgend jaar beter!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *