Shutterstock: lev radin

Podcast: Kunnen we in Amerika spreken van een toestand?

De situatie in Amerika: kunnen we spreken van een ‘hele toestand’, of zelfs ‘een dingetje’? Deze week in De De Speld Podcast bespreekt onze host Roel Maalderink het met opiniemaker Thomas Hogeling en buitenlandcorrespondent Jos Maalderink. Ook hebben we het over de laatste coronacijfers, waaronder ‘13’, met getallenman Michiel Eijsbouts. De hele podcast beluister je via de bekende kanalen, maar het kan ook via Spotify of Apple Podcasts. 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Begin met het genereren van extra geld online vanuit huis, meer dan $ 52.000, – door heel gemakkelijk werk te doen, alleen in uw vrije tijd. Vorige maand kreeg ik $ 52745 betaald van deze gemakkelijke thuisbaan. Word nu meteen lid van deze baan en verdien elke maand meer geld online.
Volg gewoon de weblink hier om aan de slag te gaan ……. Bezoek hier om geld te verdienen

Reageer
gravatar

Hmm, laten we het er maar niet verder over hebben.

Dat landje staat nog in de kinderschoentjes.
Helemaal dat ‘presidentje’, de republikeintjes, de conservatieve mediaatjes, en hun aanhangertjes, oftewel moronnetjes.

Pff, al teveel woordjes aan vuil gemaakt.

Reageer