NOS / YouTube.com

Persconferentie om 16:00, ‘avondklok niet aan de orde’

Vandaag is er weer een persconferentie van het kabinet over de coronamaatregelen. De persconferentie zal deze keer niet op het gangbare tijdstip van zeven uur plaatsvinden, maar om vier uur ’s middags. Een van de nieuwe maatregelen zou een avondklok kunnen zijn, maar volgens ingewijden is dat ‘niet aan de orde’.

Politiek commentator Xander van der Wulp: “Een avondklok is door het kabinet wel besproken, maar die maatregel lijkt ze toch net iets te ver te gaan. Het is natuurlijk ook echt een paardenmiddel, dat bovendien erg lastig te handhaven is. Nee, een avondklok: ik zie het niet gebeuren eerlijk gezegd. Maar daar zal Rutte vanmiddag wel meer over vertellen.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De tentoonstelling van rariteiten zoals de elephant man en andere exemplaren van fysieke of geestelijke misvorming zou verboden moeten worden.

Reageer
gravatar

Mogen straks vanwege corona de bossen in ons land ‘s avonds niet meer met een kettingzaag brandvrij worden gemaakt? Of mogen bomen dan alleen met de hand worden omgehakt?

Reageer
gravatar

Een avondklok? Ik heb een klok die niet alleen ‘s avonds, maar ook ‘s nachts, ‘s. morgens, ‘s middags en ‘s namiddags werkt. Mag dat nog of moet ik ‘m nu wegdoen?

Reageer
gravatar

Lieve Irma,
Als je zo meteen weer moet hoesten, doe dat dan alstublieft NIET IN UW ELLBOOG EN EVENMIN IN UW HAND. Als u namelijk daarna weer met u armen gaat zwaaien en met uw handen gaat wapperen, verspreidt u de virussen over de premier, de minister, de journalisten en de cameraman.