Shutterstock: David Carillet

Podcast: Jaaroverzicht van De Speld NIET afgelast

Het jaaroverzicht van De Speld is niet afgelast. Goed nieuws dus, want dat betekent dat het jaaroverzicht van De Speld door kan gaan. Roel en Simoon bellen vanuit de studio met een aantal redacteuren om hun nieuwshoogtepunt van het jaar te bespreken. Een waanzinnig eindejaarsfeest, het Forum Romanum, Masters of Hardcore en nog veel meer passeert de revue. Dat alles deze week in De De Speld Podcast: de podcast van De Speld.

Beluister deze aflevering ook op Spotify en Apple Podcasts.
Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als dit ook het niveau is van ‘2020: weer een jaar’, het jaaroverzicht van 2020 minus november en december, vanwege de bij jaaroverzichten gebruikelijke te vroege samenstelling, dan hoeft het voor mij niet.

Reageer