Shutterstock / Tricky_Shark

Nertsen maken mensen af na mutatie coronavirus bij mens

Alle mensen zullen worden afgemaakt. Die beslissing hebben nertsen genomen nadat een een extra besmettelijke variant van het coronavirus opdook in de mensenpopulatie.

“Mensen vormen een reservoir waarin het SARS-CoV-19-virus zich ongecontroleerd kan vermenigvuldigen”, legt de nertsenminister van Landbouw uit. “Alleen al gisteren is het virus wereldwijd bij 680.000 mensen vastgesteld. Dat is onverantwoord. Als we niet ingrijpen is het een kwestie van tijd voordat een bij mensen onstane mutatie overspringt op de nertsheid. Alle mensen ruimen klinkt misschien ingrijpend, maar we hebben helaas geen andere keuze.” Het besluit komt overigens niet onverwacht. Volgens critici had de intensieve menshouderij al veel eerder afgeschaft moeten worden.

Nertsen die door het mensenverbod worden getroffen zullen worden uitgekocht met insecten, kleine zoogdieren, krabbetjes en andere dingen die nertsen lekker vinden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is net als met fracking, ze schrapen de bodem af voor gas. Op dezelfde manier zoeken ze als materialist/sensualist voor de seks in de bodem van hun fysieke lichaam naar de laatste sensatie als er al nauwelijks nog iets in zit, behalve corona als gevolg van hun eigen schraapzucht.
Steeds is er een breukvlak, waar je moet kiezen omhoog of omlaag.
Ze zijn iedere keer de verkeerde kant gegaan.
Mondialisering van de kleinzieligheid. Met als leidend principe decadentie.
De analytische wetenschap kan enkel dieper afdalen in de materie.
De verfijning op dit vlak is het virus.
Isolatie de dood.

Reageer