Iakov Filimonov / Shutterstock.com

Randy kreeg het schooladvies ‘Kies hogeropgeleide ouders’

Voor Randy van Putten (11) uit Kerkrade is het een spannende tijd. Hij gaat volgend jaar naar de middelbare school. Deze week kreeg hij van zijn leraar het langverwachte schooladvies: Randy moet hogeropgeleide ouders kiezen.

Zijn leraar Bart is duidelijk: “Randy moet qua ouderkeuze echt een tandje bijzetten. Een vader die bakker is en een moeder met een eigen nagelsalon is op dit moment gewoon niet voldoende. Daar zijn door Randy echt nog flinke stappen te zetten.”

Bart snapt dat voor Randy een lastige tijd aanbreekt. “Het kiezen van ouders met de juiste opleiding kan behoorlijk veel stress opleveren. En dan nog weet je nooit zeker of je de goede keuze maakt. Zo’n keuze blijft een momentopname natuurlijk.” 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *