Shutterstock: NakoPhotography

Man geeft netjes aan niet meer met vrouw te willen daten door haar appjes te negeren

De 26-jarige Martijn heeft vorige week een date gehad. Via een app sprak hij af om met een jongedame in het park te gaan wandelen. ‘’Het was hartstikke gezellig, maar alleen op een vriendschappelijke manier’’, vertelt de vrijgezelle man. ‘’Ik heb dat netjes aan haar laten weten door haar te negeren.’’

Martijn geeft aan dat hij erg baalt van de situatie. ‘’Ik vind het echt jammer. We hadden veel gemeen en konden goed praten. Maar je moet dan toch eerlijk zijn naar de ander en geen berichten meer sturen.’’

Inmiddels heeft de vrouw de hoop opgegeven en stuurt ook zij geen appjes meer. ‘’Jammer’’, denkt Martijn. ‘’Maar wel duidelijk.’’


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *