GeschiedenisVanNL / Youtube.com

Erfenis Fortuyn op

De erfenis van Pim Fortuyn is op. Ruim achttien jaar na de moord op de politicus is alles wat hij heeft nagelaten opgesoupeerd door zijn erfgenamen.

Met de aankondiging van Annabel Nanninga en Joost Eerdmans dat zij overwegen een nieuwe politieke partij met een redelijk rechts geluid op te richten, is het laatste restje van de erfenis verdwenen. Eerder werd al een groot deel opgemaakt door onder anderen Geert Wilders, Rita Verdonk, Thierry Baudet, Marco Pastors, Henk Otten, Jan Roos, Bram Moszkowicz, Jacques Monasch en diverse varianten van Jan Nagel.

Eerdmans reageert verheugd op het nieuws: “Nu de erfenis van Pim op is, ontstaat er ruimte voor een nieuwe partij op rechts.” 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hier op het dorp dat helemaal openligt voor graafwerkzaamheden die nog langer moeten duren vanwege de lijken die er weer onder de straat gevonden zijn, word je op iedere beweging beoordeeld. Het riool. De vrouwen lopen dan even door naar de winkel als de doorgang wat nauw is om aan te tonen dat ze boven je staan als je je fiets die in de weg staat (of zoiets) niet snel genoeg weghaalt in dezelfde kramp waarin ze leven. Want we hebben altijd belangrijker dingen aan ons hoofd dan ons met jou bezig te houden. Als ze beleefd zijn knikken ze alsof het voor zich spreekt wat voor laag sujet je bent.

Reageer
gravatar

Wij uit Rotterdam zoals vorig jaar al vermeld hebben hier wel cultuur gebracht, met het Academisch Ziekenhuis Rotterdam.

gravatar

Het mondkapje is er voor het fatsoen. Je ademt je eigen afstoffen weer in. Het is gedwongen te worden je eigen stront te eten.

gravatar

Ze hebben blijkbaar de tekenen met hun botte harses niet begrepen.
De meeste coronabesmettingen ontstaan in het ziekenhuis, zelfvoorziening. Maar ook in het slachthuis voor varkens.

gravatar

GoogIe betaalt nu $ 17488 tot $ 23600 per maand voor online werken vanuit huis. Ik ben 2 maanden geleden bij deze baan gekomen en heb in mijn eerste maand $ 23540 verdiend met deze baan. Ik kan zeggen dat mijn leven volledig ten g0ede is veranderd! Bekijk wat ik doe

http://netprofit10.Com

Reageer