Shutterstock/Door Teo Tarras

Hypocriet? Vrouw heeft plan voor klimaatverandering maar kiest niet korte bon in supermarkt

Redacteur Vera komt vertellen over haar revolutionaire plan voor het klimaat, maar kiest zij eigenlijk wel voor de korte bon in de supermarkt? Daarnaast bespreken we 5 alternatieve voorbehoedsmiddelen in De De Speld Podcast: de podcast van De Speld. Beluister het in De De Speld Podcast: de podcast van De Speld.
Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik zie veel mondkapjes op straat liggen, je kunt ze bijna niet onderscheiden van een G-string. Toch ben ik blij dat de mensen zo meewerken, er is nauwelijks burgerlijke ongehoorzaamheid, ze begrijpen het nut; ze weten hun hele gezicht ermee te bedekken.

Reageer