shutterstock.com/AleshynAndrei

Sven heeft heus wel respect voor vrouwen want hij heeft een moeder die vrouw is

De 25-jarige Sven heeft het ultieme bewijs in handen dat hij heus wel respect heeft voor vrouwen: zijn moeder is namelijk een vrouw. Dat betekent dus dat Sven niet géén respect kan hebben voor vrouwen. Ook al stuurde hij net nog naar zijn laatste Tinder-date dat hij haar liever niet meer ziet, omdat ze toch net iets te dik voor hem, en ook niet het soort knap dat hij graag naast zich ziet, en dus te dik.

Sven begrijpt ook niet waarom zijn drie-na-laatste Tinder-date was afgeknapt, toen hij voorstelde dat zij een een pikant schoonmaakster-pakje zou aantrekken en dan met een soppig sponsje zijn keukenkastjes zou uitmesten, terwijl hij zichzelf ondertussen zou betasten. “Daarvoor zit je toch op Tinder?” zucht Sven. “Het is voor mannen juist heel goed om rollenspellen te spelen. Mijn vader zegt altijd maar zo: seks moet je altijd spannend houden.” 

Ondanks de feedback van zijn dates, snapt Sven dus niet waarom hij soms te horen krijgt dat hij vrouwen onrespectvol behandelt. “Oke, ik heb laatst misschien gezegd dat ze wel eens wat meer moeite mag doen wat betreft make-up. Ja, dat vindt een man gewoon mooi. Dat bedoel ik niet lullig, maar ik doe toch ook gewoon gel in mijn haar? Mijn moeder vindt make-up ook echt iets wat vrouwen zo lekker vrouwelijk maakt. En zij is er ook een. Niks mis mee, dus.”

Als afsluiter houdt Sven nog een laatste pleidooi over zijn liefde voor vrouwen: “Mijn ultieme droomvrouw hoeft echt niet alles in huis te hebben hoor, wat dat betreft ben ik heel makkelijk. Als ze lekker kookt en alles goed schoonmaakt, hoeft ze niet eens te werken. Ik heb daar heel veel respect voor: vrouwen die een huishouden goed kunnen runnen. Net zoals mijn moeder, die maakt altijd echt heel lekkere chili con carne.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *