NOS / Youtube.com

D66 eist dat het zaterdag en zondag weekend is

Jetten: ‘Veel behoefte aan perspectief op weekend’

Als het aan D66 ligt, krijgt Nederland binnenkort twee weekenddagen. Fractievoorzitter Rob Jetten eist dat het aanstaande zaterdag en zondag weekend is.

“Veel mensen hebben ontzettende behoefte aan weekend. Ik vind dat we dat perspectief moeten bieden. Daarom zeg ik: vanaf overmorgen moet het twee dagen lang weekend zijn”, aldus Jetten in een interview met het Algemeen Dagblad.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ga thuis aan de slag bij onze organisatie. Het is de meest geldelijke compensatie die ik ooit heb gedaan. Vrijdag kreeg ik een onberispelijke Audi 5 nadat ik de afgelopen maand $ 36259 had verdiend. Ik begon echt vijf maanden / eerder en verdiende in elk geval $ 96 per uur in alle opzichten en doeleinden. bezoek deze site direct hier.

http://www.maxjob3.com

Reageer
gravatar

Ik ben allang blij dat die homo niet is gaan zitten zeiken over ‘gekozen burgemeesters’ of zoiets als ‘referendum’. Het is goed dat we dat station gepasseerd zijn. Een beetje burgertjes laten meebeslissen. We zijn niet achterlijk. Straks gaan mensen nog echt iets vinden van ons koningshuis of de EU.

Reageer
gravatar

Nou Petra – wat een kutnaam is dat trouwens – leg jij maar eens uit hoe hier gediscrimineerd is. Moest Robbie achterin de bus zitten? Werd hij afgewezen voor een stage? Mocht hij de disco niet in? Of ben jij een domme koe die niet weet wat discriminatie betekent?

gravatar

Domme koe” Laurenrtien,
Citaat: “Ik ben allang blij dat die homo niet is gaan zitten zeiken…”
In jouw voorgaande reactie heeft dat “homo” geen enkele functie. Het doet in het geheel niet ter zake. Het word hier dus discriminatoir gebruikt.