Mego studio / Shutterstock.com

Man verhoogt kans op sporten door de hele dag een joggingsbroek te dragen

De 33-jarige Pepijn vindt het maar lastig, bewegen in coronatijd. Hij was voor de komst van het coronavirus echt van plan een abonnement bij een sportschool af te sluiten, maar uit veiligheidsoverwegingen laat hij dat nu maar zitten. Om toch in beweging te komen heeft Pepijn besloten om voortaan de hele dag sportkleren te dragen. “Dan is de stap om te gaan hardlopen een stuk kleiner”, meent Pepijn.

Gekleed in een ruimzittende grijze joggingbroek en een donkerblauwe capuchontrui is Pepijn er om elf uur ‘s ochtends nog niet helemaal klaar voor om de deur uit te gaan, maar hij kan zich goed voorstellen dat hij over een paar uur ineens de kriebels krijgt. “Ik moet nu nog wat mails beantwoorden, dan even lunchen, maar drie uur is vaak echt een dood moment op werk”, zegt Pepijn. “Perfect om dan even naar het park te rennen, daar hebben ze van die sportapparaten geloof ik. Of misschien is het kunst. Maar dan kan ik ook zelf een paar push-ups doen.”

Mocht het gaan regenen, dan zijn er gelukkig nog een heleboel andere opties. “Mijn vriendin heeft een paar linkjes gestuurd van online yogalessen die je gewoon vanuit je eigen huis kunt volgen.” En als het toch ineens hectisch is op werk, of hij meer behoefte heeft aan een middagdutje, dan zou hij ook nog voor het eten een eindje kunnen fietsen. “Met een spijkerbroek aan krijg ik altijd zo’n zadelpijn. Maar als ik al helemaal omgekleed ben in mijn trainingsbroek, dan is de drempel lekker laag om eens flink door de bossen te crossen.” Als het dan nog licht is, natuurlijk, maar als het al donker is kan Pepijn gelukkig ook nog een wandeling door de buurt maken.

“Of ik ga te voet naar de supermarkt. Ook lekker. Het gaat niet zozeer om het sporten alleen hè, maar het is gewoon goed om er even uit te gaan.” Het dragen van een warme, pyjama-achtige broek helpt Pepijn bij het visualiseren van scenario’s waarin hij sportieve keuzes zou maken, en dat voelt goed.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijn laatste salaris was $ 3200 voor 18 uur per week online werken. De vriend van mijn zus is nu al maanden gemiddeld 11k en ze werkt ongeveer 26 uur per week. Ik kan niet geloven hoe gemakkelijk het was toen ik het eenmaal had uitgeprobeerd. Het potentieel hiermee is eindeloos. Dit is wat ik doe..

http://www.maxjob3.com

Reageer