Shutterstock - kivnl

Advocaat komt terug op besluit en wil referendum over zijn toekomst

'Ik ben de ziel van deze club'

Dick Advocaat is teruggekomen op zijn besluit om Feyenoord aan het eind van dit seizoen te verlaten. In een video vertelt de 73-jarige trainer dat hij een referendum wil houden onder het Legioen. Zij mogen beslissen over zijn toekomst.

“Ik ben de ziel van deze club”, vertelt Advocaat. “Er worden door mensen die ik in goed vertrouwen binnen heb gelaten dolken in mijn rug gestoken.” Hij doelt daarmee op John de Wolf, Željko Petrović en Cor Pot, die zich in een brief uitspreken tegen de denkbeelden van de hoofdtrainer. Frappant is dat Advocaat met laatstgenoemde niet lang geleden een liefdesrelatie had.

Nicolai Jørgensen heeft in een column een volledig vertrek geëist van zijn oefenmeester, maar is inmiddels zelf opgestapt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *