Overdracht: Biden krijgt @realDonaldTrump Twitter-account

De overdracht van het presidentschap van de VS begint nu echt vorm te krijgen. Joe Biden heeft vandaag van de zittende president de inloggegevens van het @realDonaldTrump Twitteraccount gekregen. De overdracht van het account werd een plechtige aangelegenheid.

“Dit is het officiële kanaal van de overheid”, sprak Trump tegen Biden terwijl hij hem een usb-stick overhandigde. “Wees er zuinig op.” Biden nam het stickje aan, wachtte tot de camera’s het beeld van de overdracht konden vatten en sprak plechtig de eed: “Ik, Joe Biden, de nieuwe president van de Verenigde Staten, zweer hierbij te allen tijde dit Twitteraccount als enige echte officiële communicatiemiddel van de overheid te gebruiken en hem te koesteren alsof het mijn eigen kind is. Ik zal niemand anders dan mijzelf toestemming geven het te gebruiken, zal het de aandacht geven die mijn voorgangers het ook hebben gegeven en ga hiermee de verplichting aan het minimaal twintigmaal daags te gebruiken, voornamelijk ’s nachts. Zo waarlijk helpe mij God almachtig.”

Officieel mag Biden het account pas na zijn inauguratie gebruiken, maar bij wijze van uitzondering liet Trump zijn opvolger vast één tweet maken om hem bekend te maken met het account. Nadat Trump hem had gewezen op de toets voor capslock en het uitroepreken, was de eerste tweet van de nieuwe president met het officiële presidentskanaal een feit.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ga thuis aan de slag bij onze organisatie. Het is de meest geldelijke compensatie die ik ooit heb gedaan. Vrijdag kreeg ik een onberispelijke Audi 5 nadat ik de afgelopen maand $ 36259 had verdiend. Ik begon echt vijf maanden / eerder en verdiende in elk geval $ 96 per uur in alle opzichten en doeleinden. bezoek deze site direct hier.

http://www.maxjob3.com

Reageer
gravatar

Ga thuis aan de slag bij onze organisatie. Het is de meest geldelijke compensatie die ik ooit heb gedaan. Vrijdag kreeg ik een onberispelijke Audi 5 nadat ik de afgelopen maand $ 36259 had verdiend. Ik begon echt vijf maanden / eerder en verdiende in elk geval $ 96 per uur in alle opzichten en doeleinden. bezoek deze site direct hier.

http://www.maxjob3.com

Reageer