NOS Jeugdjournaal / Youtube.com

Tiener met 100 miljoen volgers komt beetje arrogant over

Je zou denken dat iemand met zo’n natuurlijke uitstraling dit nooit zou overkomen, maar deze tiener met 100 miljoen volgers op TikTok presteert het toch: ze komt een beetje arrogant over. Mensen op social media hebben er geen goed woord voor over. 

“Als ik 16 jaar was en ik 100 miljoen volgers zou krijgen, dan zou ik juist dankbaar zijn”, zegt de 15-jarige Helena Joostema (45 volgers). “Ik vind het onbegrijpelijk dat je je zo durft op te stellen, alleen omdat je de populairste tiener ter wereld bent.” 

Ook Lonneke Bertram (13) kan er de vinger niet helemaal opleggen. “Toen ze haar eerste duizend volgers kreeg was ze heel dankbaar en danste ze leuk en cool, maar sinds ze de 90 miljoen volgers heeft komen haar dankbaarheid en dansjes minder oprecht over ofzo. Hoe kan dat?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De meeste volgers van deze tiener zijn bejaarde mannen, die bij het zien van haar aan hun trekken kunnen komen. Bevredigend handarbeid voor deze ouwtjes, als je begrijpt wat ik bedoel.

Reageer
gravatar

Ga thuis aan de slag bij onze organisatie. Het is de meest geldelijke compensatie die ik ooit heb gedaan. Vrijdag kreeg ik een onberispelijke Audi 5 nadat ik de afgelopen maand $ 36259 had verdiend. Ik begon echt vijf maanden / eerder en verdiende in elk geval $ 96 per uur in alle opzichten en doeleinden. bezoek deze site direct hier.

http://www.maxjob3.com

Reageer
gravatar

Mijn laatste salaris was $ 3200 voor 18 uur per week online werken. De vriend van mijn zus is nu al maanden gemiddeld 11k en ze werkt ongeveer 26 uur per week. Ik kan niet geloven hoe gemakkelijk het was toen ik het eenmaal had uitgeprobeerd. Het potentieel hiermee is eindeloos. Dit is wat ik doe..

http://www.maxjob3.com

Reageer