Bobkeenan Photography / nikolaskus / Shutterstock.com

Jaren oud slot vervangen op deur Forum-partijkantoor

Een slotenmaker heeft vanmiddag het slot vervangen van het Fvd-partijkantoor. Het oude slot, hier op archiefbeeld te zien, stamt nog uit de tijd van de oprichting van Forum voor Democratie. Nu oprichter Baudet is opgestapt, besluiten de overgebleven partijleden dat het tijd is voor nieuwe sloten.

Hoe het nieuwe slot eruit gaat zien, is nog niet duidelijk. 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ga thuis aan de slag bij onze organisatie. Het is de meest geldelijke compensatie die ik ooit heb gedaan. Vrijdag kreeg ik een onberispelijke Audi 5 nadat ik de afgelopen maand $ 36259 had verdiend. Ik begon echt vijf maanden / eerder en verdiende in elk geval $ 96 per uur in alle opzichten en doeleinden. bezoek deze site direct hier.

http://www.maxjob3.com

Reageer
gravatar

Ga thuis aan de slag bij onze organisatie. Het is de meest geldelijke compensatie die ik ooit heb gedaan. Vrijdag kreeg ik een onberispelijke Audi 5 nadat ik de afgelopen maand $ 36259 had verdiend. Ik begon echt vijf maanden / eerder en verdiende in elk geval $ 96 per uur in alle opzichten en doeleinden. bezoek deze site direct hier.

http://www.maxjob3.com

Reageer
gravatar

Het zwarte ding op de foto is geen slot, maar een deurbel. Die hing er al vanaf 1940. Omdat het goed past bij mijn verlangen naar de boreale jaren ’40 – ’45 heb ik ‘m laten hangen.

Reageer
gravatar

Mijn laatste salaris was $ 3200 voor 18 uur per week online werken. De vriend van mijn zus is nu al maanden gemiddeld 11k en ze werkt ongeveer 26 uur per week. Ik kan niet geloven hoe gemakkelijk het was toen ik het eenmaal had uitgeprobeerd. Het potentieel hiermee is eindeloos. Dit is wat ik doe..

http://www.maxjob3.com

Reageer