shutterstock.com/antoniodiaz

Banaan gaat dagje mee op pad om lekker bruin terug te keren naar fruitschaal

De banaan van Martine is net teruggekeerd van een gezellig uitstapje. Hij heeft de hele dag doorgebracht in haar tas, net onder haar laptop, gezellig tussen drie pennen en een tampon. Martine had hem eigenlijk meegenomen om als gezond tussendoortje te nuttigen, maar was hem helemaal vergeten en kocht toen maar een klef kaasbroodje. 

Net toen ze haar tas uitpakte kwam ze de banaan weer tegen. Nu ligt hij dus weer in de fruitschaal. Gezellig naast de mandarijn die gister mee op stap was. De banaan kan niet wachten om morgen weer mee te mogen, en nog bruiner te worden. Als hij het volhoudt dan, want er zit door het tripje ook een klein scheurtje aan de bovenkant.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *