Foto: Pro Shots / Action Images

Lijkschouwing wijst uit: beide voeten Maradona ook van God

Bij de lijkschouwing van superster Diego Maradona is een zeer bijzondere ontdekking gedaan. Niet alleen de hand, maar ook beide voeten van Maradona blijken van God.

Mogelijk is dit een verklaring voor het feit dat de Argentijn zo belachelijk goed kon voetballen, maar we kunnen dit volgens de lijkschouwer in kwestie niet met volledige zekerheid zeggen. “Het is in ieder geval wel uniek, nog niet eerder hebben we meerdere ledematen van de Schepper aangetroffen bij een overleden voetballer. We weten zelfs niet eens of Maradona dit zelf wel wist.”

Volg De Speld Sport ook op Instagram voor winnend sportnieuws


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ga thuis aan de slag bij onze organisatie. Het is de meest geldelijke compensatie die ik ooit heb gedaan. Vrijdag kreeg ik een onberispelijke Audi 5 nadat ik de afgelopen maand $ 36259 had verdiend. Ik begon echt vijf maanden / eerder en verdiende in elk geval $ 96 per uur in alle opzichten en doeleinden. bezoek deze site direct hier.

http://www.maxjob3.com

Reageer
gravatar

Ga thuis aan de slag bij onze organisatie. Het is de meest geldelijke compensatie die ik ooit heb gedaan. Vrijdag kreeg ik een onberispelijke Audi 5 nadat ik de afgelopen maand $ 36259 had verdiend. Ik begon echt vijf maanden / eerder en verdiende in elk geval $ 96 per uur in alle opzichten en doeleinden. bezoek deze site direct hier.

http://www.maxjob3.com

Reageer
gravatar

Respect voor de doden is onzin, want ze hebben er niks aan. Medelijden met de nabestaanden. Dat is zinvol, ten minste als jij dat aan hen persoonlijk laat blijken.

gravatar

Mijn beroemde hand is van Jezus. Mijn ene voet is van God de Vader zelf en de andere van de Heilige Geest. Mijn hoofd is van duivel Lucifer. De rest is waarschijnlijk van mijzelf. In de hemel hoop ik daar zekerheid over te krijgen. U hoort nog van mij via de paus.

De vertaling is van een vertaalbureau dat in EU-kringen zeer befaamd is.

Reageer