Hans Wrang / René Oudshoorn / Studio Speld

Moslimbroederschap gaat onderzoeken of er daadwerkelijk een lid bij GroenLinks zit

De Moslimbroederschap voelt zich ernstig in verlegenheid gebracht door de berichtgeving rondom Kauthar Bouchallikht. De groep gaat nu zelf onderzoeken of het daadwerkelijk waar is dat een van hun leden bij GroenLinks zit.

“Die linkse praatjes van Jesse Klaver, daar nemen wij afstand van”, zegt Mohammed Badie, leider van de Moslimbroederschap. “Neem alleen al dat plan om achttienjarigen 10.000 euro te geven. Wat een bespottelijk plan. Hoe denkt die dwaas dat jongeren dat geld gaan besteden? Investeren? Laat me niet lachen.”

Ook houdt de Moslimbroederschap zich verre van de klimaatplannen van GroenLinks. “Jesse Klaver wil alle leuke dingen van de mensen afpakken. Met hem willen wij als Moslimbroederschap niets te maken hebben.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Laat ik nog nooit iemand – wit of zwart, vrouw of man – een moslim of moslima hebben zien knuffelen. Jij wel? Of heb jij je teveel door de praatjes van Gert Wilders laten beïnvloeden?