shutterstock/Dean Drobot

Digital nomad Milou werkt vandaag vanuit de zolderkamer van haar ouders

Een lang gekoesterde droom is uitgekomen voor de 29-jarige Milou. Sinds maart kan de contentmanager zich eindelijk een digital nomad noemen. Ze is niet meer gebonden aan een kantoor en werkt vandaag gewoon lekker vanuit de zolderkamer van haar ouders.

“Ik heb niks nodig, behalve mijn laptop. Ik klap ‘m open en dan kan ik gewoon beginnen met een nieuwe batch productomschrijvingen invoeren.” Net als de meeste digital nomads heeft Milou ook geen huis meer. “Ik wilde het avontuur aangaan, niet weten waar je morgen wakker wordt. Vandaag zit ik hier, maar als mijn ouders er genoeg van hebben, morgen misschien wel kilometers verderop in de logeerkamer bij mijn broer. Heerlijk die vrijheid, ik kan het iedereen aanraden.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *