Rijnmond / YT

Machinist metro Spijkenisse deed poging om piloot te worden

'Ik hoorde wat die lui verdienen'

De machinist van de metro in Spijkenisse die door een stootblok reed en nu op een kunstwerk in de lucht hangt deed een poging om piloot te worden. Hij was er door de KLM-discussie achter gekomen wat vliegers verdienen.

“Ik hoorde wat die lui verdienen en vond dat een hoop geld voor een beetje vliegen”, stelt de machinist. “Ik dacht: dat kan ik ook. Maar het is toch een vak, dat moet ik toegeven.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Meneer Rutte, nu een walvis wat belangrijks heeft gered, wordt het tijd om iets terug te doen: red de walvis! Verbreek alle banden met landen als Japan en Noorwegen, die die geweldige beesten proberen uit te roeien.