goodluz / Shutterstock

Advies voor mensen die woningmarkt betreden: ‘Begin niet als starter’

In de laatste De De Speld Podcast van dit seizoen nemen onze Speldredacteuren de huizenmarkt onder de loep. We komen erachter dat sommigen van hen zelf in een huis wonen en dat zij niet te beroerd zijn om passende adviezen en tips te geven aan mensen die de woningmarkt willen betreden: begin niet als starter. Dit en meer sleaze en dirt in De De Speld podcast van deze week!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Serieus?? Nutteloze tips! En wtf vraag je 1000e huur voor een kamertje en dat aan iemane die bruto 1450 nog wat verdient? Slavendrijver. Wie zegt dat Jan in 2012 wel geld had om een huis te kopen!! En hoezo denken jullie dat alle ouders even een ton kunnen schudden. Het kan… hoe dan, laat me hun inkomen maar zien.

Reageer