fizkes / shutterstock.com

Vrouw neemt zich voor duidelijker te communiceren (en zichzelf meteen volledig onderuit te halen tussen haakjes)

De 29-jarige Sanne krijgt op haar werk de laatste tijd steeds meer op haar bordje en merkt dat ze zich niet serieus genomen voelt door collega’s. Tijd om daar iets aan te veranderen. Ze heeft zich voorgenomen beter voor zichzelf op te komen door duidelijker te communiceren (en alles weer meteen volledig onderuit te halen tussen haakjes).

“Kunnen jullie mij deze week een update sturen over de openstaande punten (mocht het mogelijk zijn natuurlijk en niet te veel moeite kosten) die we net hebben besproken (als dat nog steeds oké is voor jullie en er niks veranderd is qua jullie planning en gevoel sinds het einde van het overleg)? Geef het op tijd aan als het niet gaat lukken (of als je iets anders belangrijker vindt) (het liefst een paar dagen van te voren maar ergens op vrijdag kan anders ook wel want dan pak ik het gewoon zelf op en werk ik wel het hele weekend door). Dank alvast (en sorry, heel erg sorry)!

Trots klikt Sanne op ‘verzenden’. Tijd voor de nieuwe ik.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *