RTL Nieuws / Youtube

Forumstemmers boos dat Baudet zich inlaat met niet-racistische complottheorieën

Het gaat niet zo goed met Forum voor Democratie. In de peilingen gaat de partij van Thierry Baudet hard achteruit. Veel aanhangers zijn teleurgesteld dat Baudet zich tegenwoordig ook inlaat met samenzweringstheorieën die niet racistisch zijn.

“Ik was juist fan van Baudet omdat hij kwalijke onzin verspreidt over moslims en zwarte mensen. Waarom verspreidt Forum ineens allemaal kwalijke onzin over het coronavirus, daar zitten mensen toch helemaal niet op te wachten”, vraagt ‘Forum-aanhanger van het eerste uur’ Pascal (22) uit. “Schoenmaker, blijf bij je leest denk ik dan.”

“Je moet alleen mensen ophitsen als dat ten koste gaat van andere etnische groepen”, vindt ook Twitteraar the_dutch_evola. “Allemaal leuk en aardig die verhalen over PCR-testen en lockdowns en big pharma, maar waar zijn de sinistere krachten die onze boreale cultuur kapot proberen te maken?Waar zijn de dun verhulde antisemitische toespelingen en de zwarte mannen die onze vrouwen komen onteren? Daar hoor ik Baudet niet meer over.”

Bij de komende verkiezingen stemt Pascal waarschijnlijk ‘gewoon’ op Geert Wilders. “Die verkoopt racistische praatjes en heeft geen idee hoe hij corona wil aanpakken. Zo zie ik het graag.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

fun fact: Geert was heel erg tegen corona tot hij besefte dat het hele boomer deel van zijn kiezers naar forum was vertrokken.

Reageer
gravatar

Beste mensen, laat u niet BEDOTTEN!
De berichten over mij de laatste tijd zijn allemaal NEPNIEUWS!!

Er is niets veranderd!
Ik blijf gewoon naakt piano voor jullie spelen!
Vinum et musica laetificant cor!

Reageer