Ljupco Smokovski / Shutterstock

Tiny (78) moet nog steeds haar ID laten zien voor het ouderenuurtje

De 78-jarige Tiny de Haan moet nog steeds haar ID laten zien om de supermarkt in te komen tijdens het ouderenuurtje. Ze wordt namelijk altijd te jong ingeschat. “Heel irritant. Ik ben geen 68!”

“In het begin vond ik het nog wel een compliment, maar nu ben ik er echt wel klaar mee”, zegt Tiny. Ze fronst om wat rimpeliger over te komen, maar wordt bij de deur toch tegengehouden door een winkelmedewerker die zegt dat ze om acht uur aan de beurt is. “Ze geloven maar niet dat ik geen jong ding meer ben.”

“Laatst vroeg een 58-jarige vriend of ik voor hem om half 8 sigaretten wilde halen”, vertelt Tiny, terwijl ze haar hand door haar volle bos met haar haalt. “Toen moest ik hem uiteindelijk teleurstellen, ze dachten bij de kassa dat ik een vals ID had laten maken.” Tiny zucht. “Ze behandelen me hier echt als een volwassene.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Misschien is het een goed idee om, zoals ze bij honden en katten doen, Tiny te chippen. Bij de ingang van de supermarkt plaats je dan een scanner (5G?) waarbij haar leeftijd wordt gescand.

Moet kunnen.

Corrie, uw vaste prik voor betrouwbaar comment.

Reageer