Podcast: Dit zijn de 5 grootste Nederlanders aller tijden

Nederlanders. Als de geschiedenis ons iets geleerd heeft, dan is het wel dat ze er zijn in het groot en in het klein. In de De De Speld Podcast van deze week bespreken we met behulp van het monumentale werk Nederland: het boek van De Speld de grootsheid van Nederland aan de hand van enkele hoogtepunten. En we presenteren terstond de top 5 allergrootste Nederlanders.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Google betaalt nu $ 19488 tot $ 23500 per maand v00r online werken vanuit huis. Ik ben 2 maanden geleden bij deze baan gekomen en heb in mijn eerste maand $ 25540 verdiend met deze baan. Ik kan zeggen dat mijn leven is veranderd – volledig ten goede! Bekijk wat ik d0e

http://Moneylive3.Club

awb.

Reageer