SGP / YT

Forum belooft elke 18-jarige een huurwoning van Van Haga

Na GroenLinks heeft ook Forum voor Democratie een aantrekkelijk plan voor jongeren gepresenteerd. De partij heeft in het verkiezingsprogramma opgenomen dat iedereen op zijn 18e verjaardag een huurwoning van Wybren van Haga krijgt toegewezen.

“De woningnood onder jongeren is enorm hoog”, legt Forum-leider Thierry Baudet uit. “Met dit plan zijn zij verzekerd van een start.”

Forum heeft nog geen financiële onderbouwing bij het idee gepresenteerd. Baudet: “Dat werkt de heer Van Haga verder uit.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Afgelopen vrijdag kreeg ik een $ 27458 omdat ik werkloos ben, ik wil onze studie behouden, daarom heb ik vorige week hard gewerkt en $ 19500 verdiend, ik geef mijn vrienden en vrienden om dat werk te doen, je wilt weten hoeveel geld ik vorige week verdiende plz bestudeer deze website voor extra feiten ..

http://Jobnews3.com/

Reageer
gravatar

Google betaalt nu $ 17488 tot $ 23500 per maand voor online werken vanuit huis. Ik ben 2 maanden geleden bij deze baan gekomen en heb in mijn eerste maand $ 21540 verdiend met deze baan. Ik kan zeggen dat mijn leven is veranderd – volledig ten goede! Bekijk wat ik doe

http://moneylive3.club

Reageer
gravatar

Of neem een baantje bij het CBR. Hark je zo een paar ton per jaar binnen. Niet genoeg? Dan gooien we de prijzen voor onze ‘dienstverlening’ gewoon flink omhoog. Voor schade door ons falen zijn we niet aansprakelijk.

gravatar

Hеt is tijd om еen vaste kuiken te voeren.
Vеel аlleenstaande dames wасhtеn hiег

====>http:/moneycash5.club