shutterstock.com/studiospeld

Wow! Deze mannen in alle soorten en maten zien er prachtig uit in wit ondergoed

Onderbroeken shoppen. Het blijft voor veel mannen een ding. Veel onderbroekmerken maken nog steeds alleen gebruik van afgetrainde lichamen met een wit broekje eromheen, en dat is niet altijd leuk. Zeker niet als je net in alle kwetsbaarheid in een pashokje met een dikke TL-buis staat. Gelukkig is er nu eindelijk een onderbroekenmerk waarbij gebruik wordt gemaakt van mannen in alle soort en maten. En dat ziet er super tof uit!

Echte schoonheid komt natuurlijk in alle vormen en maten en dat geldt ook voor mensen die ondergoed dragen. Toch worden mannen vaak geconfronteerd met beelden van soortgenoten met killer legs, snaarstrakke buiken en ronkende torso’s. Ook al weten we diep vanbinnen dat dit niet de realiteit is, toch voel je je als man daardoor soms minder fijn in je eigen onderbroek.

Dankzij deze nieuwe onderbroekencampagne hoef je je gelukkig nooit meer unheimlich te voelen. Echte mannen in alle soorten en maten, bombol striae, cellulitis en lichaamshaar laten zien dat je niet de enige bent die geen kaas kan raspen op z’n wasbordje. Model Kees zegt over zijn debuut als model: “Het voelt bevrijdende dat mijn lichaam eindelijk gezien wordt en dat wij met elkaar sexy, gelukkig en prachtig mogen zijn.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *