Evan ElAmin / Shutterstock

Witte Huis: ‘Trump gaf machine zuurstof’

President redde apparaat

Donald Trump heeft wel degelijk aan een beademingsapparaat gelegen, maar dat was om de machine van zuurstof te voorzien. Dat heeft het Witte Huis zaterdag verklaard.

“De president is zo gezond dat zijn longen zuurstof over hadden”, aldus een persvoorlichter. “Daarom is hij zo genereus geweest zijn zuurstof aan het apparaat af te staan.

“Bronnen hadden al bevestigd dat Trump was geïntubeerd, nadat zijn arts daar eerder twijfel over had laten bestaan. “De president heeft het apparaat gered”, aldus het Witte Huis.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

GoogIe betaalt $ 95 per uur, mijn laatste salaris was $ 8300, 92 uur per week online. Mijn jongere zus vriend is gemiddeld 18k maand geweest en werkt ongeveer 24 uur per week. Ik kan niet geIoven hoe gemakkelijk het was toen lk het eenmaal probeerde. Dit is wat ik doe … klik op dit tabblad om naar tech te gaan voor meer details.

http://www.moneypay.best

Reageer
gravatar

Lachen, op de vraag waar 🤪corona/complot gekkies🤪 in deze tijd hun stompzinnige complotten vandaan halen is 🤪https://www.dlmplus.nl/🤪een goed voorbeeld.

De slagzin van DLM Plus is: ‘Welkom in de tijd van wakkere mensen.’ Mensen die de onzin op deze site geloven noemen zichzelf ‘wakker’.

Hey ‘zomaar iemand’, je bent niet ‘wakker’ maar ‘zwakker’.

Corrie, uw vaste prik voor betrouwbaar comment.