Podcast: Should we minder naar Amerika kijken?

Deze week in De De Speld Podcast: should we minder naar Amerika kijken? En are we losing onze buurlanden uit het oog? Neem de president van België. Of dingen die in Duitsland gebeuren. In plaats daarvan gaat het te vaak over de Amerikaanse verkiezingen, zoals de invloed van fracking op een deelstaat als Pennsylvania, de draai van Mitch McConnell sinds zijn standpunt over opperrechters in 2016, RBG of Kamala Harris versus Alexandria Ocasio-Cortez, om maar wat te noemen. Crazy!   

Onze host Roel Maalderink bespreekt dit lastige issue met onze reporters Peter Buurman, Martine Bakker en Simoon Hermus. De hele podcast beluister je via de bekende kanalen, maar het kan ook via Spotify of Apple Podcasts. 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *