shutterstock.com/Antonio Guillem

Preppen voor de lockdown: nú is de tijd om van partner te wisselen

Nu een nieuwe lockdown nadert, gaan veel koppels nog snel op zoek naar de perfecte lockdown-partner. Velen hebben geleerd van de eerste ervaring, waar zij plotseling vast kwamen te zitten met iemand met wie zij ondoordacht een relatie waren aangegaan. 

Ook de 26-jarige Sasha wil dit keer beslagen ten ijs komen: “De vorige lockdown overviel me nogal. Ineens waren mijn vriendin en ik de hele tijd samen. Het voelde wel als de logische keus, maar nu er weer een nieuwe lockdown aan zit te komen, ga je toch ineens denken: wiens lichaam wil ik de komende weken Bugles voeren op de bank?’’ Van wie vind ik het niet erg om wéér die aangekoekte kaaskorst van het tosti-ijzer te bikken? En ja, dan ga je dus nadenken.”

Sasha jammert gestaag door: “Het is net alsof je al tijden macaroni met rode saus eet en iemand je vertelt dat vanaf morgen alle supermarkten voor een hele lange tijd dichtgaan. Wat sla je dan in? Weer macaroni met rode saus? DACHT HET NIET HE. Nee, dan ga je bijvoorbeeld voor instant-noedels. Of courgettespaghetti. Of een rits pizza’s Hawai. Nu alleen nog even m’n vriendin vertellen dat ze een ander huis moet zoeken.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De Pin en De Speld zijn vooral geliefd bij ouderen. Daarom is het opvallend dat ze vrijwel uitsluitend gaan over problemen van dertigers en vrijwel uitsluitend foto’s van jongemensen tonen, die voldoen aan de eisen van modebladen.

Reageer