NOS

Willem II-supporters die ‘we maken ze in’ riepen, nu net zo zeker dat ze geen brandhaard zullen worden

Willem II-supporters steken elkaar na de desastreuze samenkomst in Tilburg een hart onder de riem met spreekkoren. Zoals ze gisteren ‘We maken jullie in’ riepen tegen voetbalclub Rangers, waar ze met 0-4 van verloren, zullen ze vandaag het opnemen tegen het coronavirus. 

“Corona boeboeboe, ga maar naar je liefie toe, maar je liefie is niet thuis, want die ligt in het ziekenhuis”, roept een man van 37. Hij heeft een boxje in zijn tas waarmee hij hardstyle-nummers van Kaskade afspeelt. “Wij zijn Willem II, wij zijn geïnfecteerd met winnen!”

De burgemeester van Tilburg heeft de voetbalsupporters gevraagd om vandaag de hele dag bemoedigende teksten te schreeuwen. “Coronavirus is seropostief, seropositief, seropositief! Drie kleuren, één virus! Nou en! JAlalalaaalala. Corona rot op! Corona rot op! Co-co-ro-ro-rona rot op!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Willem II? Dat is toch een koning? Of een stadhouder of zo. Nou ja, in ieder geval een held uit onze vaderlandse geschiedenis. Daar ga je niet mee sollen. Gun die mensen nou een beetje vaderlandsliefde.

Reageer