Zorgmedewerkers willen hun ding liever niet doen

Stelling Famke Louise te algemeen

Famke Louise poneerde dinsdag bij Jinek de stelling dat mensen gewoon hun ding willen doen. Dat lijkt in ieder geval niet voor iedereen te gelden. Zorgmedewerkers laten bijvoorbeeld weten hun ding bij voorkeur niet te doen.

“Nee, liever niet”, zegt verpleegkundige Maryam uit Tilburg. “Als het noodzakelijk is om mijn ding te doen, dan sta ik wel weer klaar. Maar als het even kan, doe ik graag iets anders.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik verdien meer dan 8 tot 9 duizend dollar per maand met weinig onderhoud. Ik bleef anderen horen vertellen hoeveel geld ze op internet kunnen verdienen, dus besloot ik het te onderzoeken. Alles bij elkaar genomen, was het allemaal duidelijk en heeft het me volledig getransformeerd. Dit is mijn belangrijkste ding. Bezoek nu .. Quality9.best

Reageer
gravatar

Ik beveel verpleegster Maryam voor medische bijscholing ten zeerste aan zangeres Famke minstens een kwartier per dag te beluisteren.

Maryam (39) heeft achttien jaar geleden vier jaar verpleegkunde gestudeerd, Haar kennis is dus sterk verouderd.

Famke Louise (21) heeft recente kennis opgedaan door dagelijks urenlang in sociale media de meest betrouwbare bronnen te gebruiken Deze bronnen vullen haar zeer ruime medische kennis aan, die zij op de MAVO heeft opgedaan.

Reageer
gravatar

Heerlijk, actieve schapen die niet alleen zelf de angstmakerij, propaganda en leugens geloven, die ik heb laten verspreiden, maar ook bokken die mij doorzien of twijfelen, streng tot de orde roepen.
Nog mooier zijn agressieve schapen, zoals de vrouw die iemand, die geen zinloos en ongezond mondmasker droeg, voor “moordenaar” uitmaakte, zonder te beseffen dat zij zelf meewerkt om een hoop schapen naar de slachtbank te leiden. Heerlijk !

Reageer