Studio Speld

BN’ers beramen complot, blijkt uit gelekte appgesprekken van #ikdoenietmeermee

De BN’ers van #ikdoenietmeermee zitten in een appgroep samen met Willem Engel van Viruswaarheid. Uit gelekte screenshots blijkt dat er door de groep op minutieuze wijze een complot tegen de overheid wordt gesmeed.

Willem Engel: Ha lads. Welkom bij het complot om de overheid ten val te brengen.

Famke Louise: Love it.

Willem Engel: Leuk dat jullie allemaal meedoen. Het plan is om het het draagvlak voor de coronamaatregelen te doen instorten en zo een bewind van BN’ers en dansleraren in het zadel te helpen. Het is zaak goed samen te werken. Jullie kunnen allemaal consul worden.

Tim Douwsma: ik ben Tim Douwsma, bekend van een talentenjacht.

Willem Engel: Ja dat weten we Tim.

Bizzey: Even voor de duidelijkheid: ik voel me niet onzeker over mijn gebruik van autotune.

Willem Engel: Even focus Bizzey.

DJ Paul Elstak: Ik werd vroeger best vaak herkend op straat. Dan bleef ik stilstaan en zei ik: dat klopt. Ik ben inderdaad DJ Paul Elstak.

Willem Engel: Ik heb jullie allen uitgekozen vanwege jullie intelligentie. Jullie snappen als geen ander dat de macht voor het grijpen ligt. Ik heb een hashtag bedacht die jullie allemaal moeten delen.

Bizzey: Ik bedoel: hoe erg is het nou dat ik niet echt kan zingen? Mensen vinden m’n muziek leuk. Daar draait het toch om?

Tisjeboy Jay: De juf op school zei dat ik het vroeger nooit verder zou schoppen als vrachtwagenchauffeur. Haha. Moet je me nu eens kijken!

Willem Engel: Focus…

Famke Louise: Dat zei de juf ook tegen mij.

Lange Frans: ik had vannacht een nachtmerrie over Bill Gates. Hij liep door m’n tuin en mompelde dingen over floating points.

Thomas Berge: Ik droomde vannacht dat ik bij Beste Zangers een duet mocht zingen met Doutzen Kroes. We zongen een cover van Suzan en Freek. Doutzen kon niet zo goed zingen, maar al met al was het best geslaagd. Edsilia Rombley moest een beetje huilen.

Willem Engel: De hashtag is als volgt: #ikdoenietmeermee. Jullie moeten die allemaal delen op sociale media.

Famke Louise: Oeh sociale media.

Tisjeboy Jay: Ik heb bijna 200k volgers. Als het zover is ga ik denk ik bowlen met maten.

Willem Engel: Daaronder stellen jullie vragen, zoals ‘Wat is het nut van mondkapjes?’ of ‘Waarom is er niet meer aandacht op tv voor kritische artsen?’ En als mensen dan vragen wat jullie bedoelen, zeggen jullie: ik stel alleen maar vragen.

Willem Engel: Akkoord?

Willem Engel: Hallo?

Willem Engel: Jullie kunnen zo 50 duizend likes binnenslepen..

Bizzey: Oeh ja akkoord!

Famke Louise: Akkoord!

Tim Douwsma: Akkoord!

Hardwell: Akkoord!

Brace: Akkoord!

DJ Paul Elstak: Akkoord!

Hugo de Jonge: Ik twijfel nog.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik verdien meer dan 8 tot 9 duizend dollar per maand met weinig onderhoud. Ik bleef anderen horen vertellen hoeveel geld ze op internet kunnen verdienen, dus besloot ik het te onderzoeken. Alles bij elkaar genomen, was het allemaal duidelijk en heeft het me volledig getransformeerd. Dit is mijn belangrijkste ding. Bezoek nu .. Quality9.best

Reageer