YouTube: Voetbal Inside

Heeft iemand ooit nog iets van Johan Derksen gehoord nadat hij gecanceld is?

In de jongste aflevering van De De Speld Podcast: De podcast van De Speld hebben we het over cancel culture, of liever gezegd: het enorme gevaar dat deze uit de VS overgewaaide cultuur met zich meebrengt. Neem alleen al mensen als Jort Kelder en Johan Derksen: wie heeft er nog iets van ze gehoord sinds ze gecancelled zijn? Presentator Roel Maalderink bespreek het euvel met redacteurs Michiel Eijsbouts, Peter Buurman en Martine Bakker.

Verder legt correspondent verjaardagen Peter Buurman aan Roel uit waarom het feit dat een Japanse vrouw 117 jaar is geworden nu ook weer niet zó bijzonder is. “Het is net alsof je de loterij hebt gewonnen, maar dat je dan niet heel rijk bent, maar gewoon heel oud”, aldus Peter.

De hele podcast beluister je via de bekende kanalen, maar het kan ook via Spotify, Apple Podcasts.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Johan is een toffe peer. Niet van dat politiek correcte geblaat wat je eigenlijk niet meent. Natuurlijk kunnen andere mensen het niet met Johan eens zijn. Maar het siert Johan dat hij zichzelf blijft ondanks tegengas van nep deugnazis.

Reageer