Shutterstock: Corepics VOF

Opluchting: meeste studenten tevreden met reproductiegetal van 5,5

Verdere verspreiding van het coronavirus in studentensteden lijkt niet erg waarschijnlijk. Uit een peiling van EenVandaag blijkt dat 71 procent van de Nederlandse studenten tevreden is met een reproductiegetal van 5,5. Veel hoger hoeft het getal voor veruit de meeste studenten niet te zijn.

“Nee, een 5,5 lijkt me wel voldoende”, licht student Joris van Dongen uit Delft toe. “Je kunt heel erg je best gaan doen voor een hoger reproductiegetal, maar wat heb je daar uiteindelijk aan? Lijkt me een beetje verspilde moeite eerlijk gezegd.”

Natuurlijk zijn er ook uitzonderingen die de regel bevestigen: de strebers van het corps gaan voor een 8 of zelfs een 9.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Iedereen kan $ 250 + per dag verdienen …….. Je kunt 7000-14000 of zelfs meer verdienen als je een fuiltime baan hebt … Het is gemakkelijk, volg gewoon de instructies 0p deze pagina, lees het aandachtig door van begin tot eind … Het is een flexibele baan maar een goede kans. Voor meer lnformatie,…….. http://webcash5.club

Reageer
gravatar

Het is een grote schande dat moslims in ons land mogen studeren. Het zijn allemaal potentiële aanslagplegers. Ze moeten ogenblikkelijk uit onze bananenrepubliek worden gezet.

gravatar

In mijn tijd dronken jonge vrouwen nog geen bier van het repodructiegetal 5,5%! Laat staan 9%!. Ze dronken toen goedkope Italiaanse mandfleswijn van 12,5 %. Dat is andere koek. Als de fles leeg was, ging er een kaars op. Dat weet ik nog goed.

Reageer